The Utah Jazz have wrapped up media day and it’s time for training camp to start. The Jazz will head to camp with 19 players on the roster. Some of the players are very well-known while others are a mystery to even the most die-hard fans. Here is a quiz to see how well you know each member of the Jazz roster heading into the 2013-14 season.

Jay Yeomans is a courier by day and a freelance writer by night. He is the creator and lone contributor to the blog jmoney34sports.wordpress.com. Contact him at jmoney34@hotmail.com

Dominic McGuire

1. In his six seasons in the NBA, how many teams has forward Dominic McGuire played for?

A) 3

B) 5

C) 7

D) 9

Scott Machado

2. What school beat Iona in the NCAA tournament to end point guard Scott Machado’s collegiate career?

A) BYU

B) Utah State

C) Weber State

D) Utah

Mike Harris



3. What team did Mike Harris attend training camp with in 2012?

A) Boston Celtics

B) Minnesota Timberwolves

C) Washington Wizards

D) Atlanta Hawks

Dwayne Jones II



4. Where did center Dwayne Jones II attend college?

A) St. Louis

B) Vanderbilt

C) St. Josephs

D) Temple

Brian Cook



5. Who originally selected forward Brian Cook in the first round of the 2003 draft?

A) Orlando Magic

B) Los Angeles Clippers

C) Houston Rockets

D) Los Angeles Lakers

Justin Holiday

6. What team did swingman Justin Holiday finish the 2012-13 season with?

A) Cleveland Cavaliers

B) Philadelphia 76ers

C) Charlotte Bobcats

D) Memphis Grizzlies

Alec Burks



7. How many years did guard Alec Burks spend at the University of Colorado?

A) 1

B) 2

C) 3

D) 4

Richard Jefferson

8. How many times has forward Richard Jefferson averaged more than 20 points a game in an NBA season?

A) 0

B) 2

C) 3

D) 5

Jeremy Evans



9. How many points has Jeremy Evans scored in his three-year NBA career?

A) 117

B) 268

C) 299

D) 315

John Lucas III

10. How many seasons did point guard John Lucas III play overseas between his two stints in the NBA?

A) 2

B) 3

C) 4

D) 5

Andris Biedrins

11. How many seasons has center Andris Biedrins shot a better percentage from the field than the free-throw line in his nine-year career?

A) 4

B) 6

C) 8

D) 9

Derrick Favors



12. How many double-doubles has forward Derrick Favors registered in his three-year NBA career?

A) 13

B) 17

C) 22

D) 26

Enes Kanter



13. What is center Enes Kanter’s career high for rebounds in a game?

A) 19

B) 20

C) 22

D) 23

Marvin Williams



14. How many seasons did forward Marvin Williams play for the Atlanta Hawks?

A) 3

B) 5

C) 6

D) 7

Brandon Rush

15. How many games has forward Brandon Rush started in his five-year NBA career?

A) 105

B) 123

C) 139

D) 167

Ian Clark



16. How many three-point shots did guard Ian Clark hit in the 2013 Las Vegas summer league final?

A) 4

B) 6

C) 7

D) 10

Rudy Gobert



17. What number will center Rudy Gobert wear this season?

A) 18

B) 27

C) 34

D) 41

Gordon Hayward



18. What is guard Gordon Hayward’s career scoring average?

A) 8.7

B) 9.9

C) 10.2

D) 10.4

Trey Burke



19. How many National Player of the Year awards did Trey Burke win as a sophomore at Michigan?

A) 3

B) 5

C) 6

D) 7

Answer key

1. C 2. A 3. B 4. C 5. D 6. B 7. B 8. B 9. D 10. B 11. D 12. D 13. C 14. D 15. A 16. C 17. B 18. D 19. B